VRAGEN OVER ONZE DIENSTEN? Bel ons op 030 - 699 20 97 Of mail ons info@abtro.nl

Over abtro

ABTRO Re-integratie is opgericht in 2004 vanuit de gedachte "Passend werk voor iedereen" en in het bijzonder voor anderstaligen. Het eerste en enige re-integratiebureau in Nederland dat gespecialiseerd is in de re-integratie van anderstaligen. ABTRO is uitgegroeid tot een landelijke dienstverlening die anderstaligen naar passend werk helpt en organisaties adviseert in preventie en verzuim voor anderstaligen.  

Onze visie

Passend werk voor iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Onze missie

Passend werk voor iedereen binnen 6 maanden. Door inzet van ons succesvolle drie stappen programma uitgevoerd door gedreven consulenten en dankzij ons ​​netwerk van werkgevers in heel Nederland. 

Onze kernwaarden

ABTRO Re-integratie hecht als organisatie veel waarde aan een open en transparante beleidsvoering. Gedreven vanuit de visie en missie van ABTRO Re-integratie delen wij  onze 5 Kernwaarden met u. Deze Kernwaarden draagt ​​elke medewerker van ABTRO dagelijks uit in onze dienstverlening richting onze klanten, opdrachtgevers en medewerkers.

✔ Resultaatgericht

Wij behalen resultaat binnen de gestelde termijn. We vinden voor elke klant een passende functie.

✔ Integriteit

Wij gaan bekend om met informatie en rapporteren correct. We komen onze verplichtingen na en zijn onpartijdig. 

✔ Communicatie

Wij luisteren naar alle betrokkenen en tonen empathie. We leggen duidelijk uit wat we gaan doen en informeren structureel over de voortgang.

✔ Innovatief

Wij spelen in op maatschappelijke culturele uitdagingen en stellen nieuwe ideeën en oplossingen voor. We delen onze kennis in samenwerkingen en bundelen krachten. 

✔ Internationaal

Wij zijn ervaren in de dienstverlening aan organisaties waar meerdere nationaliteiten werkzaam zijn. We brengen kennis van diverse talen, culturen en verzuim mee om re-integratie soepel en succesvol te laten verlopen.

Ons team

Met een team van ervaren en veelzijdige re-integratie consulenten en trajectbegeleiders helpen wij dagelijks anderstaligen aan passend werk in heel Nederland. Onze re-integratie consulenten en trajectbegeleiders wonen en werken regionaal met kennis van de lokale arbeidsmarkt. Een team dat varieert in leeftijd, vakkennis, specialisatie en een eigen regionaal netwerk aan werkgevers heeft. Voor elke klant hebben wij een passende re-integratie consulent of trajectbegeleider die altijd dichtbij is.

Onze werkwijze

Ons secretariaat

Staat 24/7 tot uw
beschikking

Re-integratie Team

Procesbegeleiders voor werkgevers en intermediars

Re-integratie consulenten

Focus op
klanten

Onze samenwerkingen

Wij zijn trots op onze partners.

Wij werken onder meer samen met brancheorganisaties, verzekeraars, arbodiensten en providers in de markt. Door samen te werken bieden wij iedereen de kans om de beste dienstverlening te krijgen.