Skip links

consulent werk re-integratie – Arabisch sprekend

Handig om te weten

solliciteer hier:

  naam
  e-mailadres
  telefoonnummer
  upload je CV *verplicht

  Bel voor meer informatie

  +030 - 699 20 97

  consulent werk re-integratie - Arabisch sprekend

  Heb jij minimaal één jaar werkervaring met de sociale wet- en regelgeving en vind je het leuk om (anderstalige) werkzoekenden op weg te helpen? Spreek je de Arabische taal en beheers je de Nederlandse taal vloeiend in woord en schrift? Dan zoeken wij jou!

  consulent werk re-integratie

  Jij vindt passend werk voor de klant!

  functie-inhoud:

  Als consulent werk re-integratie weet je verbindingen binnen je netwerk te creëren. Je staat stevig in je schoenen, bent klantgericht en deskundig in je werk. Vanuit jouw vakmanschap snap jij precies wat er moet gebeuren om opdrachtgevers en werkzoekenden verder te helpen. Jij vindt passend werk voor de klant! 

  Vanuit betrokkenheid, met een open en professionele houding, neem jij een eigen caseload Naar Werk trajecten voor je rekening. Door je proactieve instelling en meertalige communicatieve vaardigheden (Arabisch sprekend) ga je snel over tot actie en jouw enthousiasme brengt ook anderen in beweging. Zo bouw je tevens een netwerk op met werkgevers. 

  Je bent het eerste aanspreekpunt voor werkgevers die je adviseert en informeert over de mogelijke voordelen. Je introduceert de klant, staat hem/haar bij gedurende sollicitatiegesprekken, realiseert proefplaatsingen en stelt rapportages op. Klanten plaats je minimaal 3 maanden (20 uur per week) op een passende functie in loondienst. Je focus is uitstroom naar werk.

  over Abtro re-integratiebureau:

  Culturele diversiteit is rijkdom, heeft onmisbaar veel toegevoegde waarde. Teams, afdelingen en organisaties presteren beter als medewerkers verschillende culturele en etnische achtergronden hebben. Vanuit deze overtuiging brengt Abtro re-integratiebureau dagelijks werkgevers en meertalig talent bij elkaar. 

  Abtro re-integratiebureau is het enige re-integratiebureau gespecialiseerd in begeleiding en bemiddeling van anderstalige werkzoekenden. Vanaf 2004 zijn wij uitgegroeid tot een landelijke dienstverlening met internationale allure. We helpen dagelijks mensen met een andere moedertaal te re-integreren. We spreken dezelfde taal, er is altijd een vestiging in de buurt en als het nodig is komen we persoonlijk langs.

  functie-vereisten:

  wat Abtro re-integratiebureau jou biedt:

  Heb je minimaal één jaar aantoonbare ervaring in het begeleiden en bemiddelen van anderstalige werkzoekenden richting de arbeidsmarkt? Beheers je de Nederlandse taal in woord en schrift vloeiend?  Beheers je de Arabische taal in woord? 

  Beantwoord jij deze bovenstaande drie vragen met ‘Ja? Solliciteer dan vandaag nog op deze consulent werk re-integratie vacature bij Abtro re-integratiebureau.

  This website uses cookies to improve your web experience.