Skip links

Culturele diversiteit op de werkvloer

Fabienne de Vries ging in gesprek met Nadira Ettahiri tijdens Let’s Talk Business.

Nadira Ettahiri is CEO van Abtro re-integratiebureau, het eerste re-integratiebureau voor anderstaligen in Nederland. Erkenning bewerkstelligen voor medewerkers met een andere moedertaal en hun talenten, dat is haar missie. Sinds 2006 runt ze een re-integratiebureau dat zich expliciet hierop concentreert. “Mijn doel is om te excelleren op de arbeidsmarkt door mensen te verbinden en in hun kracht te zetten, met de focus op anderstaligen”, aldus Ettahiri.

Met haar uitgebreide kennis van re-integratie en verzuim begrijpt ze maar al te goed hoe complex deze materie is. “Passend werk voor iedereen. Dat gaat verder dan wat we nu doen. Dat gaat over de kracht van diversiteit, gelijkheid en over het verschil maken voor mensen. Het dient een veel groter maatschappelijk belang.” Fabienne de Vries ging met Nadira.

In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van Nadira. Er wordt teruggeblikt, vooruitgekeken en er worden persoonlijke ervaringen gedeeld. Wat ging er goed, wat zijn leerpunten en hoe ziet de business er over vijf jaar uit.

Beluister deze interessante podcast hier.

This website uses cookies to improve your web experience.