Skip links

Multiculturalisme

‘De interne communicatie en collegialiteit bij Abtro zijn heel sterk; een mooi voorbeeld over hoe het hoort’

Azzeddine Loukili (25) ruilt zijn dienstverband bij ABTRO in voor het zelfstandig ondernemerschap. Vanaf maart 2022 zet hij zijn groot zorghart als zzp’er in voor ambulante zorgbegeleiding. Op zijn tijd als meertalig re-integratie consulent kijkt hij met plezier en dankbaarheid terug. “Ik heb bij ABTRO veel geleerd en veel ervaring opgedaan. Ik heb ervaren dat kennis van andere talen, culturen en gewoonten noodzakelijk is om echt contact te maken, om een goede verbinding te creëren met mensen van verschillende etnische achtergronden.”

Hij heeft niets dan lof over het multiculturalisme bij het enige re-integratiebureau gespecialiseerd in begeleiding en bemiddeling van anderstalige werkzoekenden. “Diversiteit en inclusiviteit vormen het hart van ABTRO. Het is een grote, pure kracht waarmee het doel – het begeleiden van meertalig talent naar passend werk – bereikt wordt”, vertelt hij. “Dat stemt mij als Moslim trots en dankbaar.” 

Azzeddine legt uit dat je, door begripvol te luisteren en te communiceren, veel kunt bereiken. “En als je een keer vastloopt staan collega’s en leidinggevenden altijd klaar om je te ondersteunen. De interne communicatie en collegialiteit bij ABTRO zijn heel sterk; een mooi voorbeeld over hoe het hoort. Dat zal ik de rest van mijn leven koesteren. De multiculturele houding, openheid, die overal in is verweven, heeft mij verrijkt als mensenmens.”

Azzedine Loukili

This website uses cookies to improve your web experience.