VRAGEN OVER ONZE DIENSTEN? Bel ons op 030 - 699 20 97 Of mail ons info@abtro.nl

Loopbaanbegeleiding

ABTRO biedt adviestrajecten aan voor hoogopgeleiden anderstaligen. Een loopbaanadvies traject waarbij de focus ligt op de toekomst. Het heft in eigen handen nemen en de eigen loopbaan te bepalen naar eigen wens vergt moed en sturing. Bij ABTRO begrijpen we hoe dit voelt en wat er allemaal bij komt kijken. Wij ontfermen ons volledig over jou en nemen je mee door de reis van je eigen leven. 

Koers bepalen

Wij gaan direct aan de slag. We maken samen een plan om jou koers te varen. De koers die je wilt bepalen kan bestaan uit:

  1. Nieuwe weg inslaan: andere baan of uitdaging zoeken
  2. Droom waarmaken: eigen onderneming starten of studie volgen 
  3. Kwaliteit van leven verbeteren: balans vinden of meer genieten

Succes percentage 100%

Het succes percentage bij ABTRO is 100% van alle loopbaanadvies trajecten die wij uitvoeren. Met een loopbaanadvies traject bij ABTRO behalen we altijd de gestelde doelen. Hoe we dit doen? Maak direct een vrijblijvende afspraak om dit te ontdekken!

 

Persoonlijke kracht

Het vinden van de eigen krachten en talenten is het fundament van zelfvertrouwen. Wij voegen hier karakter en persoonlijkheid aan toe en bouwen charisma op. Dankzij jou cultureel erfgoed vormt jou internationale kaliber nu de kers op de taart.  


Presentatie kracht

Hoe we ons presenteren is de sleutel tot succes. Het leren presenteren door dicht bij jezelf te blijven vormt de basis. Uitstralen wie je bent en wat je kunt. Overtuigend leren communiceren in een handomdraai en leren staan voor wie je bent. We maken het af door natuurlijk, dress to impress.

Professionele kracht

Het is tijd om de expert in jezelf omhoog te halen. Met de expertise in huis en en de juiste begeleiding bepaal je de juiste loopbaankoers. In elke expert zit een passie die aangewakkerd moet worden. 

Sollicitatie kracht

Het creëren van sollicitatiegesprekken en netwerkgesprekken dankzij je eigen WOW factor. Een curriculum vitae die echt jouw loopbaan beschrijft en een profiel waarvan je direct onder de indruk bent. Genoeg ruimte voor jouw internationale allure en make it happen.

Onze samenwerkingen

Wij zijn trots op onze partners.

Wij werken onder meer samen met brancheorganisaties, verzekeraars, arbodiensten en providers in de markt. Door samen te werken bieden wij iedereen de kans om de beste dienstverlening te krijgen.