VRAGEN OVER ONZE DIENSTEN? Bel ons op 030 - 699 20 97 Of mail ons info@abtro.nl

Outplacement

ABTRO biedt outplacement trajecten aan voor anderstaligen. Bij (dreigend) ontslag helpen wij bedrijven met anderstalige werknemers om sneller een nieuwe baan te vinden. Met een outplacement traject op maat of (groeps) outplacement trajecten krijgen deze werknemers speciale aandacht en de juiste begeleiding. Wij ontfermen ons volledig over de loopbaan van deze werknemers en zorgen dat ze snel weer een nieuwe werkgever vinden. 

 

Succes percentage 80%

Bij ABTRO staat resultaat centraal. Ons succes percentage is 80% over het afgelopen jaar. Ons doel is 100% plaatsing! Wij willen al onze klanten naar een passende baan begeleiden en dit betekent dat wij soms het lot een handje moeten helpen. Dit doen wij graag door de inzet van onze commerciële mogelijkheden. Onze sales specialisten, jobhunters en netwerk van anderstaligen werkgevers gaan elke uitdaging aan.  

Hoogopgeleide anderstaligen

Voor hoogopgeleide anderstaligen biedt outplacement voordelen. Een goed moment om stil te staan bij wat er echt toe doet. Een kans om de focus te leggen op de persoonlijke ontwikkeling en te ontdekken wat belangrijk is. Het vinden van een nieuwe betrekking of het opstarten van een activiteit als zelfstandig komt aan bod. Het talent en de unieke kracht van een anderstalige die zoveel meebrengt krijgt eindelijk de kans om tot bloei te komen.

Speciale aandacht

Outplacement voor anderstaligen is een noodzaak. Anderstaligen verdienen speciale aandacht. Het verlies van een baan heeft een enorme impact op een anderstalige werknemer. In de meeste gevallen zijn de anderstalige werknemers lager opgeleid, kunnen ze moeite hebben met de Nederlandse taal en zijn ze afhankelijk van de hulp van anderen. Deze werknemers moeten aan de hand genomen moeten worden. 

Onze samenwerkingen

Wij zijn trots op onze partners.

Wij werken onder meer samen met brancheorganisaties, verzekeraars, arbodiensten en providers in de markt. Door samen te werken bieden wij iedereen de kans om de beste dienstverlening te krijgen.