VRAGEN OVER ONZE DIENSTEN? Bel ons op 030 - 699 20 97 Of mail ons info@abtro.nl

Workshop en seminars

Wij verzorgen tevens workshops en seminars voor professionals, leidinggevende of ondernemer die in hun werk met de re-integratie van anderstaligen te maken hebben. Vraagstukken omtrent het aanbieden van de juiste begeleiding, effectief communiceren en hoe om te gaan met cultureel gebonden factoren, komen in onze samenwerkingen allemaal aan bod. Houdt onze website in de gaten. Wij publiceren elke week actuele thema's. Voor het bijwonen van een workshop seminar neem contact met ons op via 030 - 69 920 97 of mail naar info@abtro.nl

De beste experts!

Dit is ABTRO en we zijn al 15 jaar de specialist in het re-integreren van anderstaligen. Onze visie: passend werk voor iedereen! We delen onze kennis en kunde graag om samen ons vak nog beter uit te kunnen voeren. We werken met de allerbeste internationale experts op het gebied van re-integratie, verzuim en loopbaan ontwikkeling van anderstaligen. 

De beste tijdsinvestering!

Onze tijd is kostbaar en de uren die we in onszelf steken zijn beperkt. Als professional, leidinggevende van ondernemer hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Onze workshops en seminars steken qua inhoud en vorm boven het maaiveld uit. Na een dag(deel) ga je vol inzichten, inspiratie en actiepunten weer terug naar kantoor. 

Workshop | Verborgen talenten

Iedereen heeft mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Iedereen kan een bijdrage leveren. Dit geldt ook voor anderstaligen zonder kwalificaties en een taalbarrière. Ontdek op eenvoudige wijze de verborgen talenten van anderstaligen. 


Seminar | Overtuigend re-integreren 

Overtuigingskracht is grotendeels techniek. Re-integreren van anderstaligen is een kunst. Het combineren van de juiste techniek en (verborgen) kunst is aan te leren. Leer in 6 superkrachtige technieken om anderstaligen overtuigend te kunnen re-integreren.  

Workshop | Ziektebeleving van anderstaligen

Het leren omgaan met belemmeringen is topsport. Anderstaligen hebben te kampen met cultureel gebonden factoren die de ziektebeleving beïnvloeden. We nemen je mee naar de mentale wereld van de anderstaligen gedurende verzuim. 

Seminar | Re-integratie van anderstaligen

Wederzijds respect is een ongeschreven regel. Wederzijds begrip verdient de aandacht. Het re-integreren van anderstaligen vraagt om een andere kijk op re-integratie. Anderstaligen zijn ook mensen en