Skip links
RE-INTEGRATIEBUREAU

een belangrijke meerwaarde

Wetenschappelijk onderzoek onderstreept dat diversiteit op de werkvloer een belangrijke meerwaarde is. Pluspunten die onder meer genoemd worden, zijn: een toename in veerkracht, in creativiteit, in vernieuwend denken en een grotere oplossingsgerichtheid. Culturele diversiteit maakt de draagkracht binnen een organisatie sterker en raakt verweven met de identiteit van de organisatie. In heel Nederland helpen wij dagelijks mensen landelijk, digitaal en aan huis met een andere moedertaal te re-integreren. Niet anderstalig? geen probleem, wij geloven in passend werk voor iedereen!

KIES VOOR ABTRO RE-INTEGRATIEBUREAU

vraag nu kosteloos een adviesgesprek aan

  erkenning voor meertalig talent

  Wij zijn het eerste re-integratiebureau gespecialiseerd in begeleiding en bemiddeling van anderstalige werkzoekenden. Dat gaat over meer dan snel een andere baan vinden. Wij verbinden culturen met elkaar en dat is nodig in een internationaliserende wereld. We helpen mensen, organisaties en overheid met re-integratietrajecten, taaltrainingen, advies en coaching van outplacement.

  UWV WERKFIT

  Aan de hand van doelgerichte activiteiten zetten we mensen (weer) in hun kracht, zodat zij weer werkfit worden en zelf de regie kunnen pakken over hun loopbaan.

  TWEEDE SPOOR

  Bij langdurig ziekteverzuim (spoor 2 re-integratie) bieden wij professionele ondersteuning bij het vinden van passend werk buiten de eigen organisatie.

  UWV NAAR WERK

  In een individueel re-integratietraject op maat, eventueel gecombineerd met groepstrainingen, vinden wij samen de weg naar nieuw, passend en duurzaam werk.

  'Abtro re-integratiebureau verbindt culturen met elkaar en dat is nodig in een internationaliserende wereld'

  unnamed

  re-integreren is al ingewikkeld genoeg

  Wij zijn een landelijke dienstverlening die vooral anderstaligen - binnen zes maanden - naar passend werk helpt en organisaties adviseert in preventie en verzuim. Hiervoor zetten we met veel succes ons drie-stappen-programma in, uitgevoerd door betrokken en deskundige consulenten. Zij staan in nauw contact met ons internationaal ​​netwerk van werkgevers. We spreken dezelfde taal, er is altijd een vestiging in de buurt en als het nodig is komen we persoonlijk langs. De voordelen:

  succesvolle trajecten voor anderstaligen

  aandacht voor culturele aspecten en levenservaring

  inzet van doelgerichte re-integratieactiviteiten

  professionele begeleiding vanuit de juiste arbeidsmarktspecialisatie

  focus op individuele mogelijkheden en wensen

  met wederzijds begrip, zonder onderliggende frustratie

  INTERVIEW MET SAIDA KLEEFSTRA

  Een organisatie met internationale allure

  een belangrijke meerwaarde

  Teamleider re-integratie, Saïda Kleefstra Abdennabi, geniet volop van haar werk, waarin haar levenservaring en uitgebreide werkervaring goed van pas komen. Ze vertelt het verhaal van een van haar eerste klanten die, na acht jaar werkzaam te zijn geweest in de schoonmaakbranche, wegens beperkingen in een spoor 2 traject terechtkwam. “Ik ontdekte dat hij een uitstekende achtergrond had, met veel studies en ervaring. Alleen de taalbarrière vormde een probleem. Inmiddels zit hij op een leren stoel achter zijn bureau en werkt in een ICT-bedrijf.

  This website uses cookies to improve your web experience.