Skip links

Junior meertalige re-integratie consulent

Handig om te weten

solliciteer hier:

  naam

  e-mailadres

  telefoonnummer

  upload je CV *verplicht

  Bel voor meer informatie

  +030 - 699 20 97

  Junior meertalige re-integratie consulent

  Wil jij een impact maken in het leven van anderen? Bij Abtro bieden we een traineeship aan voor junior reïntegratietrajecten, waarbij ervaring en specifieke diploma’s niet vereist zijn. Als re-integratie consulent begeleid je individuen persoonlijk naar passend werk, motiveer je hen en activeer je hun potentieel. Jouw rol is cruciaal in het creëren van een positief re-integratieproces en het helpen van klanten om vooruitgang te boeken. Met ons traineeship krijg je de kans om het vak te leren en waardevolle ervaring op te doen. Solliciteer vandaag nog en maak deel uit van ons team dat gelooft in passend werk voor iedereen!

  functie-inhoud:

  BTRO biedt een unieke kans voor een ondernemende collega met een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel. Als junior Reintegratieconsulent ben je het eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers en klanten, en voer je zelfstandig diverse re-integratietrajecten uit. Resultaat- en oplossingsgericht werken, praktisch ingesteld zijn en een warm zakelijke werkhouding hebben zijn essentieel voor deze rol. Een redelijke beheersing van de Nederlandse taal is vereist, samen met een van de volgende talen: Arabisch, Turks of Pools. Klaar om je potentieel te benutten en waardevolle ervaring op te doen? Solliciteer nu en bouw samen met ons aan een succesvolle toekomst!

  functie-vereisten:

  De kracht van culturele diversiteit op de werkvloer is niet onze enige drijfveer.

  ons onderscheidend vermogen:

  Culturele diversiteit is rijkdom, heeft onmisbaar veel toegevoegde waarde. Teams, afdelingen en organisaties presteren beter als medewerkers verschillende culturele en etnische achtergronden hebben. Vanuit deze overtuiging brengt Abtro re-integratiebureau dagelijks werkgevers en meertalig talent bij elkaar. 

  Abtro re-integratiebureau is het eerste re-integratiebureau gespecialiseerd in begeleiding en bemiddeling van anderstalige werkzoekenden. Vanaf 2004 zijn wij uitgegroeid tot een landelijke dienstverlening met internationale allure. We helpen mensen met een andere moedertaal te re-integreren. We spreken dezelfde taal, er is altijd een vestiging in de buurt en als het nodig is komen we persoonlijk langs.

  wij bieden jou:

  Wil jij jouw kennis van de Participatiewet en Wet verbetering poortwachter uitbreiden? En spreek je naast vloeiend Nederlands ook een vreemde taal? Dan is het traineeship voor re-integratieconsulent bij Abtro re-integratiebureau jouw volgende stap! Solliciteer vandaag nog en ontwikkel jezelf tot een expert op het gebied van re-integratie.

  This website uses cookies to improve your web experience.