Skip links
Naar Werk

Naar Werk

een soepele overstap naar Werk

Naar Werk is een re-integratietraject voor mensen met een arbeidsongeschiktheidsuitkering (AG) of een ziektewetuitkering (ZW) van het UWV die zijn toegerust om werk te hervatten. Soms wordt het Werkfit traject opgevolgd met dit individueel maatwerktraject dat volledig gericht is op het vinden én houden van een passende baan. Alle activiteiten, eventueel gecombineerd met groepstrainingen, worden ingezet om de overstap naar een nieuwe loopbaan soepel te laten verlopen.

trajectinhoud

Het doel van dit re-integratietraject is het hervinden van het werkgeluk en het bevorderen van de duurzame inzetbaarheid. We willen mensen helpen om vol zelfvertrouwen weer de arbeidsmarkt te betreden. Door samen te bepalen welke doelen gesteld kunnen worden en welke randvoorwaarden daarvoor nodig zijn, werken we samen aan een realiseerbaar plan.

re-integratieactiviteiten
Een Naar Werk re-integratietraject heeft één doel en dat is het vinden én houden van passend werk. Om dit doel te bereiken, kan het traject uit de volgende re-integratieactiviteiten bestaan:

– sollicitatietraining
– begeleiding bij sollicitatiegesprekken
– presentatie en profileren
– netwerken en jobhunten
– vacatures
– proefplaatsing en werkervaringsplek

privileges

Wij zijn het eerste landelijk opererende re-integratiebureau gespecialiseerd in begeleiding en bemiddeling van anderstalige werkzoekenden, maar onze samenwerking biedt meer voordelen:

– toegang tot het netwerk van werkgevers

– gratis deelname aan workshops en events

– aandacht voor culturele aspecten en levenservaring

– focus op individuele mogelijkheden en wensen

– op sollicitatiegesprek voordat de vacature is gepubliceerd

This website uses cookies to improve your web experience.