Skip linksover Abtro re-integratiebureau

Inzicht in de complexiteit

Culturele diversiteit is rijkdom, heeft onmisbaar veel toegevoegde waarde. Teams, afdelingen en organisaties presteren beter als medewerkers verschillende culturele en etnische achtergronden hebben. Vanuit deze overtuiging brengt Abtro re-integratieubureau dagelijks werkgevers en meertalig talent bij elkaar.

Onze missie

In 2004 opgericht als eerste re-integratiebureau gespecialiseerd in begeleiding en bemiddeling van anderstalige werkzoekenden, zijn wij uitgegroeid tot een landelijke dienstverlening met internationale allure. Onze dienstverlening is landelijk, digitaal en aan huis. Over heel Nederland helpen we dagelijks mensen met een andere moedertaal te re-integreren. Niet anderstalig? geen probleem, wij geloven in passend werk voor iedereen!

Onze kernwaarden

De kracht van culturele diversiteit op de werkvloer is niet onze enige drijfveer. Deze doelstelling gaat hand in hand met een oprechte passie voor mens en maatschappij. En – last but not least – een bovenmatig streven om met deskundigheid de huidige kloof op de arbeidsmarkt te dichten.

kom jij ons team versterken?

Wij waarderen je om wie je bent, waar je vandaan komt, waar je in gelooft en wat je bijdraagt in deze wereld. Ga je voor ons aan de slag?

This website uses cookies to improve your web experience.