Skip linksover Abtro re-integratiebureau

Culturele diversiteit is rijkdom, heeft onmisbaar veel toegevoegde waarde. Teams, afdelingen en organisaties presteren beter als medewerkers verschillende culturele en etnische achtergronden hebben. Vanuit deze overtuiging brengt Abtro re-integratieubureau dagelijks werkgevers en meertalig talent bij elkaar. 

In 2004 opgericht als eerste re-integratiebureau gespecialiseerd in begeleiding en bemiddeling van anderstalige werkzoekenden, zijn wij uitgegroeid tot een landelijke dienstverlening met internationale allure. Onze dienstverlening is landelijk, digitaal en aan huis. Over heel Nederland helpen we dagelijks mensen met een andere moedertaal te re-integreren. Niet anderstalig? geen probleem, wij geloven in passend werk voor iedereen!

De kracht van culturele diversiteit op de werkvloer is niet onze enige drijfveer. Deze doelstelling gaat hand in hand met een oprechte passie voor mens en maatschappij. En - last but not least - een bovenmatig streven om met deskundigheid de huidige kloof op de arbeidsmarkt te dichten.

kwaliteit

We leveren resultaat door de hoge kwaliteit van ons werk, door het nakomen van afspraken en het behalen van doorlooptijden. We plaatsen klanten in passend werk en sluiten trajecten succesvol af. We leveren rapportages conform de rapportage eisen. Onder alle omstandigheden blijven we professioneel.

verbinding

We spreken de talen van onze doelgroep en kennen de culturen. We brengen anderstalig talent en werkgevers bij elkaar. We kennen de kracht van culturele diversiteit op de werkvloer en kunnen grenzen overbruggen. Wij bezitten het unieke vermogen om met creativiteit tot oplossingen te komen in het verbinden van gezamenlijke belangen.

professionaliteit

We hebben kennis van zaken en beschikken over effectieve, culturele communicatie skills, zowel intern als extern. We hebben een zakelijk voorkomen, laten consistent het gedrag en handelen zien van een deskundige.

integriteit

We staan eerlijk en oprecht in het leven, nemen een neutrale positie in. We zijn in staat de organisatiebelangen voorop te stellen en te handelen naar eer en geweten. We komen onze beloften, afspraken en verplichtingen na. Alle medewerkers zijn loyaal, betrouwbaar, betrokken en hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

we groeien hard

want onze expertise is onmisbaar

Het team bestaat uit ervaren re-integratieconsulenten en trajectbegeleiders die regionaal wonen en werken en beschikken over kennis van de lokale arbeidsmarkt. Het team varieert in leeftijd, expertise, etnische achtergrond en iedereen heeft een eigen regionaal netwerk.

Het secretariaat staat 24/7 paraat. Voor vragen zijn wij altijd telefonisch en per mail bereikbaar. 

Wij hebben een sterk team gebouwd van re-integratie adviseurs en experts. Zij begeleiden persoonlijk tijdens het gehele proces.

Onze re-integratieconsulenten  focussen op de klanten om de beste resultaten te behalen.

ontmoet het team

Aziz Kawak

Re-integratie adviseur

Marta van Gemeren

Re-integratie adviseur

Amal El Hachmioui

Re-integratie adviseur

Liane Slegtenhorst

Management Assistent.

Saida Kleefstra

Management

Mijn kennis van de Arabische en Franse taal en arbeidscultuur wordt ingezet bij advies trajecten. Als eindverantwoordelijke stuur ik het re-integratie team aan.

Ceyda Delikkaya

Re-integratieconsulent

Mindset die ik altijd tot op heden heb gehanteerd is dat “leeftijd slecht een getal is”. Dit betekent voor mij dat leren en ontwikkelen op ieder moment mogelijk is.

Aleksandra Krzyzanowska

Secretaresse

Mijn specialisatie is planning en organisatie op het secretariaat. Ik ondersteun het management en re-integratie team bij groepsactiviteiten.

Yeliz Mete

Re-integratieconsulent

Als re-integratie specialist focus ik me op het begeleiden van Turkstalige klanten in diverse re-integratie trajecten. Ik hou van mijn werk en dat is zichtbaar in mijn resultaten.

Sabrine Najja

Re-Integratieconsulent

Met mijn kennis van procesinhoud en de voortgang van re-integratie dossiers is planning en organisatie mij kerntaak. Het hoofdkantoor is mijn thuisbasis.

Sanne Molleman

Secretariaat

Mijn specialisatie is het ondersteunen van het secretariaat en ontzorgen van het re-integratie team. Mijn vaste werkplek is op het hoofdkantoor.

Aneta Bajer

Re-Integratieconsulent

Ik ben gepassioneerd over persoonlijke en innerlijke groei, bewustzijn en mindfulness. Mijn grootste interesse is mensen ondersteunen om met eigen innerlijke bronnen en potentie te verbinden

Elif Civan

Secretariaat

Als eerste aanspreekpunt op het secretariaat help ik onze klanten en opdrachtgevers bij alle eerstelijns vragen en administratieve zaken.

kom jij ons team versterken?

Wij waarderen je om wie je bent, waar je vandaan komt, waar je in gelooft en wat je bijdraagt in deze wereld. Ga je voor ons aan de slag?