Skip linksover Abtro re-integratiebureau

Culturele diversiteit is rijkdom, heeft onmisbaar veel toegevoegde waarde. Teams, afdelingen en organisaties presteren beter als medewerkers verschillende culturele en etnische achtergronden hebben. Vanuit deze overtuiging brengt Abtro re-integratieubureau dagelijks werkgevers en meertalig talent bij elkaar. 

In 2004 opgericht als eerste re-integratiebureau gespecialiseerd in begeleiding en bemiddeling van anderstalige werkzoekenden, zijn wij uitgegroeid tot een landelijke dienstverlening met internationale allure. Onze dienstverlening is landelijk, digitaal en aan huis. Over heel Nederland helpen we dagelijks mensen met een andere moedertaal te re-integreren. Niet anderstalig? geen probleem, wij geloven in passend werk voor iedereen!

De kracht van culturele diversiteit op de werkvloer is niet onze enige drijfveer. Deze doelstelling gaat hand in hand met een oprechte passie voor mens en maatschappij. En - last but not least - een bovenmatig streven om met deskundigheid de huidige kloof op de arbeidsmarkt te dichten.

we groeien hard

want onze expertise is onmisbaar

Het team bestaat uit ervaren re-integratieconsulenten en trajectbegeleiders die regionaal wonen en werken en beschikken over kennis van de lokale arbeidsmarkt. Het team varieert in leeftijd, expertise, etnische achtergrond en iedereen heeft een eigen regionaal netwerk.

Het secretariaat staat 24/7 paraat. Voor vragen zijn wij altijd telefonisch en per mail bereikbaar. 

Wij hebben een sterk team gebouwd van re-integratie adviseurs en experts. Zij begeleiden persoonlijk tijdens het gehele proces.

Onze re-integratieconsulenten  focussen op de klanten om de beste resultaten te behalen.

ontmoet het team

Saida Kleefstra

Management

Ceyda Delikkaya

Re-integratieadviseur

Aleksandra Krzyzanowska

Secretaresse

Yeliz Mete

Re-integratieadviseur

Aneta Bajer

Re-integratieadviseur

Nora el Abdouni

HR-adviseur

Amal El Hachmioui

Re-integratieadviseur

Marta van Gemeren

Re-integratieadviseur

Elif Civan

Secretariaat

kom jij ons team versterken?

Wij waarderen je om wie je bent, waar je vandaan komt, waar je in gelooft en wat je bijdraagt in deze wereld. Ga je voor ons aan de slag?

This website uses cookies to improve your web experience.