Skip links

Re-integratie adviseur - Arabisch, Turks of Pools sprekend

Heb jij minimaal 1 jaar ervaring met de sociale wet- en regelgeving en vind je het leuk om (anderstalige) werkzoekenden op weg te helpen? Spreek je de Arabische taal en beheers je de Nederlandse taal vloeiend in woord en schrift? Dan zoeken wij jou!

functie-inhoud:

Als consulent werk re-integratie bij Abtro re-integratiebureau weet je verbindingen binnen je netwerk te creëren. Je staat stevig in je schoenen, bent klantgericht en deskundig in je werk. Vanuit jouw vakmanschap snap jij precies wat er moet gebeuren om opdrachtgevers en werkzoekenden verder te helpen. Jij vindt passend werk voor de klant! Vanuit betrokkenheid, met een open en professionele houding, neem jij een eigen caseload Naar Werk trajecten voor je rekening. Door je proactieve instelling en meertalige communicatieve vaardigheden (Arabisch sprekend) ga je snel tot actie over en jouw enthousiasme brengt ook anderen in beweging. Zo bouw je tevens een netwerk op met werkgevers. Je bent als consulent werk re-integratie het eerste aanspreekpunt voor werkgevers die je adviseert en informeert over de mogelijke voordelen. Je introduceert de klant, staat hem/haar bij gedurende sollicitatiegesprekken, realiseert proefplaatsingen en stelt rapportages op. Klanten plaats je minimaal 3 maanden (20 uur per week) op een passende functie in loondienst. Je focus is uitstroom naar werk.

Culturele diversiteit is rijkdom, heeft onmisbaar veel toegevoegde waarde. Teams, afdelingen en organisaties presteren beter als medewerkers verschillende culturele en etnische achtergronden hebben. Vanuit deze overtuiging brengt Abtro re-integratiebureau dagelijks werkgevers en meertalig talent bij elkaar.

Abtro re-integratiebureau is het enige re-integratiebureau gespecialiseerd in begeleiding en bemiddeling van anderstalige werkzoekenden. Vanaf 2004 zijn wij uitgegroeid tot een landelijke dienstverlening met internationale allure. Vanuit huis en met 35 vestigingen, verdeeld over heel Nederland, helpen we dagelijks mensen met een andere moedertaal te re-integreren. We spreken dezelfde taal, er is altijd een vestiging in de buurt en als het nodig is komen we persoonlijk langs.

 • Vloeiend Nederlands in woord en schrift (must)
 • Arabisch sprekend
 • Een afgeronde hbo-opleiding
 • Aantoonbare ervaring met het plaatsen van de doelgroep bij opdrachtgevers
 • Je kunt aandachtig luisteren, meedenken en adequaat schakelen
 • Geen zorgen over vervoer, bij Abtro re-integratiebureau krijg je jouw eigen bedrijfsauto
 • Een mooi brutosalaris tussen de €2700 en €3500
 • Een contract voor bepaalde tijd met de intentie tot een vast dienstverband
 • Parttime, 32-urige week
 • Pensioenbijdrage en toegang tot de ABTRO Academy
 • Je meervoudige identiteit wordt bij Abtro re-integratiebureau gezien en ingezet als kracht

Herken jij je volledig in wat wij zoeken als consulent werk re-integratie?

1. Heb je minimaal één jaar aantoonbare ervaring in het begeleiden en bemiddelen van anderstalige werkzoekenden richting de arbeidsmarkt? 


2. Beheers je de Nederlandse taal in woord en schrift vloeiend?


3. Beheers je de Arabische taal in woord? 
Beantwoord jij deze drie vragen met 'Ja'?

Solliciteer dan vandaag nog op deze vacature bij Abtro re-integratiebureau. Vanuit betrokkenheid, met een open en professionele houding, neem jij een eigen caseload Naar Werk trajecten voor je rekening. Door je proactieve instelling en meertalige communicatieve vaardigheden (Arabisch sprekend) ga je snel tot actie over en jouw enthousiasme brengt ook anderen in beweging. Zo bouw je tevens een netwerk op met werkgevers.

Je bent als consulent werk re-integratie het eerste aanspreekpunt voor werkgevers die je adviseert en informeert over de mogelijke voordelen. Je introduceert de klant, staat hem/haar bij gedurende sollicitatiegesprekken, realiseert proefplaatsingen en stelt rapportages op. Klanten plaats je minimaal 3 maanden (20 uur per week) op een passende functie in loondienst. Je focus is uitstroom naar werk.

Handig om te weten

Locatie: Nederland
Salaris: €2700 - €3500
Opleidingsniveau: Mbo/hbo
Dienstverband: Parttime, 32-urige week

info@abtro.nl
030 - 699 20 97
This website uses cookies to improve your web experience.