VRAGEN OVER ONZE DIENSTEN? Bel ons op 030 - 699 20 97 Of mail ons info@abtro.nl

Reviews

Onze klantbeoordelingen!

Andre Voorboom 10-04-2018 13:44 

Ik ben bij Abtro begonnen voor reintegratie. Dit vanwege depressieve klachten en fysieke klachten.
Ik ben begeleid door Nadira en kan niets anders dan lof uitspreken.
Tijdens het maken van de afspraak werd alles duidelijk uitgelgd en verwoord.
Tijdens het eerste gesprek werd alles heel goed en vooral duidelijk uitgelegd. Abtro werkt met een duidelijke planning en de daarbij behorende doelstellingen.
Ik heb me op geen moment een nummer gevoeld dit in tegenstelling tot andere behandelaars. Er werd gekeken wat ik nodig had om ergens te komen. En daarbij door Nadira erg goed bij geholpen. Vooral kleine dingen die misschien voor een ander normaal zijn werden door haar benoemd. Door hieraan te werken ben ik een nieiw mens geworden. Ben nog niet beter maar wat Abtro in 6 maanden bij mij bereikt heeft, is nog geen ander gelukt.
Communicatie en afspraken zijn helder en als ik tussendoor hulp nodig had. Kon ik via de mail, whatsapp of telefonisch Abtro altijd bereiken.
Van mijn kant uit niets meer dan lof.
Nadira nogmaals bedankt!


R. Tozak 08-06-2018 11:45 

Ik heb positief ervaring met ABTRO. Ben heel blij dat ik mevrouw Tetik heb leren kennen. Ik kan goed communiceren met haar. Zij neemt mijn mening serieus.


A dersuneli 28-05-2018 16:45 

Ik ben door asi tekin geholpen
Ze heeft mijn erg goed begleid
Helaas door mijn gezondheid achteruit ging moesten stopen met begleiding


Fri 14-06-2018 15:18 

Tijdens mijn herstelling proces heeft Asli mij heel goed geholpen en ik ben heel dankbaar! Ik heb een leuke vrijwilligerswerk gevonden bij het ziekenhuis dankzij Asli. Hier heb ik aanbod gekregen voor betaald werk. Ik vind het jammer dat het traject voorbij is. Asli heeft mij altijd geholpen ik ben tevreden over ABTRO al zal mijn ervaring delen met mijn omgeving.


M. Radwan 27-06-2018 13:17 

Thank-you voor uw hulp. Asli heeft helpt mij geholpen bij het vinden van passend werk. Dankzij haar doe ik werk wat goed is voor mijn lichaam. Ik ga nu vaker naar buiten en kom tussen mensen. Ik kan nu mijn Nederlandse taal oefenen. Bedankt Abtro!


Emi Calleja Perez 16-07-2018 15:53

Zoals beloofd bij de kennismaking zo heeft Nadira zich aan haar woord gehouden.
Kreeg alle aandacht die belooft was,ze heeft mij door een nare fase geloosd, ik kan zeggen dat ik als persoon gegroeid ben.
Zie mijn toekomst mede daar door weer zonnig tegemoet ondanks dat het fysieke gedeelte me in steek laat.
Kan je niet genoeg bedanken Nadira 
Groet Emi


H el allaoui Mhand 08-08-2018 16:11 

Ben heel tevreden over mijn consulent. Zij heeft mij gemotiveerd en zij luisterde goed naar mij. De taaltraining van ABTRO heeft mij geholpen. Ik spreek de Nederlandse taal nu beter. Ben blij met ABTRO


Grazyna Hoppenbrouwerrs 08-08-2018 16:44 

Ik heb veel ervaring mee gedaan met dit traject.Ik hoop dat ik snel met dit ervaring kan snel andere werk vinden.


Bahjaoui 23-08-2018 17:44 

Abtro is een professionele bedrijf. Je wordt er als cliënt zeer serieus genomen. 
Ze begeleiden je goed en luisteren naar wat je te zeggen hebt. Op basis daarvan maken ze een plan van aanpak met daarin de doelstellingen en de komende afspraken. 
Ze motiveren je en zijn toekomstgericht. Ik ben vol lof over Abtro.


Krzysztof 17-10-2018 16:09

Z kursu jezyka holenderskiego jestem bardzo zadowolony, lekcje te zachecily mnie do dalszego uczenia sie. Pani ktora prowadzila lekcje jest osoba wykazujaca bardzo duza cierpliwosc i potrafiaca motywowac do dalszej nauki.

Bardzo polecam wszystkim chetnym, ktorzy chca sie uczyc podstaw jezyka holenderskiego, tak profesjonalnego nauczyciela jakim jest pani Liliana. Bardzo dziekuje.


Cemal Kocyigit 23-01-2019 14:56 

Ik ben gedurende mijn traject ontzettend goed geholpen door mevrouw Asli. Nogmaals ontzettend bedankt voor de geweldige begeleiding Asli!!


Adam Krok 07-03-2019 21:48 

Pracując z Panią Barbarą Chwiałkowską w ABRTO, jestem pod wrażeniem jej głębokiej wiedzy. Pani Barbara jest wspaniałą, dobrze wykształconą osobą, zawsze chętną do pomocy. Charyzmatyczna i dbająca o detale perfekcjonistka Potrafi odpowiednio zmotywować do pracy nad sobą. Jej elastyczne podejście nie może być przecenione.


Teresa 10-03-2019 15:00 

Mijn FIT-traject is nog niet afgelopen en ik hoop dat het binnenkort een volledig succes zal worden.
Met heel mijn hart wil ik mevrouw Basia bedanken, die mij helpt bij het vinden van de juiste baan.
Contact met haar altijd zeer professioneel, persoonlijk, mailem en telefonisch.
Het is geweldig dat ABTRO mensen helpt weer normaal te functioneren, te werken en te leven.
Ik groet iedereen hartelijk en dank je met heel mijn hart.


Estera 11-03-2019 16:42 

Jestem zadowolona z tego, ze moge doswiadczyc czegos, co przyda mi sie w przyszlosci. Pisanie zyciorysu i listu motywacyjnego nie sprawia mi juz zadnego problemu. Dzieki spotkaniom z pania Kamila nabralam wiecej pewnosci siebie.


Antoni 25-03-2019 14:49 

Ik ben heel blij dat ik dit traject via Abtro loopt. Kamila is behulpzaam, kan dingen goed uitleggen en motiveert ze mij goed. Na elke gesprek voel ik me psychisch stuk beter. Door haar kan ik beter omgaan met computer en internet. Heb ik mooi CV en zoekprofiel en heb via haar hele leuke vrijwilligerswerk gevonden.


M. Kaya 10-04-2019 12:23 

Ik ben blij met de begeleiding van Asli. Ik vond het fijn dat zij 18 maanden lang mijn vaste consulent is geweest. Zij gaf mij vertrouwen en goed ondersteuning. Bedankt voor alles


Krystyna Filoda 23-04-2019 08:32 

Ik ben erg blij met mijn consulent Barbara Chwialkowska. Vanaf het begin heeft ze me geholpen met alles en dankzij haar vond ik werk in de eerste maand van het traject. We werken nog steeds samen om mijn werkprofiel te verbeteren. Ze geeft me adviezen en antwoordt al mijn vragen en e-mails.Ik ben erg dankbaar voor wat ze voor mij doet. Ik zou geen betere persoon kunnen hebben om mee te werken.


Drifa Bakkali 31-05-2019 18:08

Na een zware diagnose proberen weer in het werkveld actief te worden. Nadira heeft mij zowel als werknemer als persoon meer geholpen dan ik had kunnen voorstellen. Kijken luisteren en meedenken zo zomaar een aantal competenties die zij bezit waar ik enorm mee geholpen ben. Zij ziet mij en anticipeerde op mijn behoeftes. Helaas is reïntegreren door een zware terugval via ABTRO niet gelukt maar ik ben hard op weg en denk veel aan wat ik van haar geleerd heb. Nadira ik zal je nooit vergeten iedere keer als ik denk het lukt me niet de k ik aan jouw woorden. Dank je wel denkt bij lange na de lading niet Met vriendelijke groet Drifa


Marzena Dziewa 18-06-2019 13:25

Ik ben tevreden, omdat ik een goede contact met mevrouw Barbara Chwiałkowska heb gehad. 
Ik ontving instructies en antwoorden op mijn vragen.
Vergaderingen werden gehouden in een leuke sfeer.


Sevilay aygun 18-06-2019 13:56 

Dank he wel voor uw hulp. Asli heeft helpt mij geholpen bij het vinden van passend werk.Ik ga nu vaker naar buiten en kom tussen mensen. Ik kan nu mijn Nederlandse taal oefenen.een jeer per week. Bedankt Abtro!


Remy scott 19-06-2019 22:20

I have a meeting to the abtro consultant, and i am very satisfied for her explanation.Abtro is a very profesional company and they know what they are doing to the person like me. Abtro guide you, listen and explain everything. I am so happy abtro understand my situation and my problem to dutch language.
Thank you ms Asli.


M.al Uahabi 20-06-2019 16:10

Mijn ervaring met Abtro.
De gesprekken waren prettig en eerlijk. Er werd met respect naar mijn lastige klachten geluisterd.Ik kreeg soms het gevoel dat zij persoonlijk bij mij betrokken waren. Wat betreft begeleiding en aandacht bij mijn re-integratie ben ik tevreden.


Mustafa Kocak 21-06-2019 15:31 

Ik ben bij Abtro begonnen voor re-integratie. Ik ben begeleid door Asli Tetik. Tijdens het eerste gesprek is alles duidelijk aan mij uitgelegd. Ik vind dat mevrouw Tetik zeer goed met mij communiceert en naar mij luistert. De doelstellingen worden goed aangepakt voor de toekomst. Om een lang verhaal kort te maken, ik ben zeer tevreden over de werkwijze van Abtro en mevrouw Asli Tetik. Mijn dank is voor het hele team.


Sandvliet 21-06-2019 16:30 

Ik ben door Asli geholpen tijdens mijn 2e spoortraject. Ik werd altijd heel vriendelijk behandeld door Asli en haar collega's. Ik ben 63 en Asli heeft mij geholpen met solliciteren. Zij heeft echt haar best gedaan om werk voor mij te vinden. Ik ben door een moeilijke tijd gegaan en Asli heeft mij echt geholpen met alles. Zij geeft mij een zekerheid gevoel en neemt al mijn vragen serieus. Ik ben echt tevreden!

Ook een review achterlaten?

The form contains errors