Skip links

Team manager

handig om te weten

solliciteer hier:

  naam

  e-mailadres

  telefoonnummer

  upload je CV *verplicht

  Bel voor meer informatie

  +030 - 699 20 97

  Team Manager

  Als team manager binnen onze re-integratie organisatie leid je met een lerende houding en focus op excellentie. Je belichaamt kernkwaliteiten als verbinden, eigenaarschap, commercieel inzicht, kwaliteitsbewustzijn en creativiteit. Dagelijks omarm je onze kernwaarden – impact maken, verbinden, inspireren en excelleren. Je vertaalt doelen in concrete acties voor team resultaten binnen gestelde tijdspaden. Met een combinatie van acquisitie, relatiebeheer en leiderschap motiveer je het team om klanten door een succesvol re-integratieproces te leiden. 

  Functie-inhoud:

  Leid met passie ons re-integratie team als Team manager. Coördineert integraal volgens organisatiedoelen, ondersteunt teamcoördinatoren, en zorg dagelijks voor bereikbaarheid. Voer wekelijks caseload besprekingen en stuur de uitvoering binnen functiekaders aan. Geeft uit voering aan het acquisitieplan en bouw werkgeversnetwerk op. Realiseert teamdoelen, monitort KPI’s en rapporteer maandelijks. Geeft persoonlijke aandacht, bevorder welzijn, voer ontwikkelingsgesprekken en ondersteun teamleden. Ontmoet sollicitanten, waarborgt een professionele werksfeer en creëer succesvolle inwerking. Kom bij ons team en maak impact in de re-integratiesector!

  Functie-vereisten:

  Maak het verschil voor a anderstaligen

  over Abtro re-integratiebureau:

  Culturele diversiteit is rijkdom, heeft onmisbaar veel toegevoegde waarde. Teams, afdelingen en organisaties presteren beter als medewerkers verschillende culturele en etnische achtergronden hebben. Vanuit deze overtuiging brengt Abtro re-integratiebureau dagelijks werkgevers en meertalig talent bij elkaar. 

  Abtro re-integratiebureau is het eerste re-integratiebureau gespecialiseerd in begeleiding en bemiddeling van anderstalige werkzoekenden. Vanaf 2004 zijn wij uitgegroeid tot een landelijke dienstverlening met internationale allure. We helpen mensen met een andere moedertaal te re-integreren. We spreken dezelfde taal, er is altijd een vestiging in de buurt en als het nodig is komen we persoonlijk langs.

  wat Abtro re-integratiebureau jou biedt:

  Heb jij actuele kennis van de Participatiewet en Wet verbetering poortwachter? En spreek je behalve vloeiend Nederlands ook Arabisch, Turks of Pools? Solliciteer dan vandaag nog bij Abtro re-integratiebureau op deze re-integratie adviseur vacature.

  This website uses cookies to improve your web experience.