Skip links

Team Manager

Handig om te weten

solliciteer hier:

  naam

  e-mailadres

  telefoonnummer

  upload je CV *verplicht

  Bel voor meer informatie

  +030 - 699 20 97

  Team Manager

  Als teammanager bij ons re-integratiebureau ben jij de leidende kracht achter ons team van re-integratieadviseurs. Je stuurt het team aan, motiveert hen en zorgt ervoor dat zij optimaal presteren. Je bent verantwoordelijk voor het soepel verlopen van de dagelijkse activiteiten, het waarborgen van de kwaliteit van onze dienstverlening en het onderhouden van goede relaties met klanten. Kortom, als teammanager speel je een cruciale rol in het realiseren van onze doelstellingen en het bevorderen van de re-integratie van mensen op de arbeidsmarkt.

  functie-inhoud:

  • Leidinggeven aan het re-integratieteam
  • Acquisitie en Relatiebeheer
  • Behalen van de resultaten binnen het team
  • Personele taken
  • Verantwoordelijkheden kerntaken¬†

  functie-vereisten:

  Team manager

  Karin: ''Wij staan voor werk dat perfect bij jou past!"

  ons onderscheidend vermogen:

  Culturele diversiteit is rijkdom, heeft onmisbaar veel toegevoegde waarde. Teams, afdelingen en organisaties presteren beter als medewerkers verschillende culturele en etnische achtergronden hebben. Vanuit deze overtuiging brengt Abtro re-integratiebureau dagelijks werkgevers en meertalig talent bij elkaar. 

  Abtro re-integratiebureau is het eerste re-integratiebureau gespecialiseerd in begeleiding en bemiddeling van anderstalige werkzoekenden. Vanaf 2004 zijn wij uitgegroeid tot een landelijke dienstverlening met internationale allure. We helpen mensen met een andere moedertaal te re-integreren. We spreken dezelfde taal, er is altijd een vestiging in de buurt en als het nodig is komen we persoonlijk langs.

  wij bieden jou:

  Ben jij een ervaren leidinggevende met een gedegen kennis van de Participatiewet en de Wet verbetering poortwachter of heb je de ambitie? Beschik je bovendien over uitstekende communicatieve vaardigheden? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog bij Abtro re-integratiebureau voor de uitdagende positie van teammanager. Jouw leiderschap en diversiteit zullen een waardevolle aanvulling zijn op ons team.

  This website uses cookies to improve your web experience.