Natuurlijk kiezen voor ABTRO

Onze kracht is het vinden van passend werk. Natuurlijk is het leven mooier als je kunt deelnemen aan de arbeidsmarkt. Voor iedereen zijn er mogelijkheden. Met 35 vestigingen door heel Nederland zijn we altijd dichtbij en als het nodig is komen we aan huis.

Kies voor een toekomst, kwaliteit en persoonlijkheid. Kies voor ABTRO.

✔ Persoonlijke aandacht

✔ Begeleiding op maat

✔ Passend werkaanbod

Re-integratie via ABTRO

ABTRO helpt iedereen die toe is aan een nieuwe stap. Wij luisteren goed naar onze klanten, denken direct mee en grijpen kansen die voor anderen onzichtbaar zijn. Bij ABTRO is elke klant koning. Met onze kennis en expertise van re-integratie, bent u verzekerd van een passende baan.

Professionele begeleiding en persoonlijke aandacht staat bij ons voorop.

Re-integratie voor anderstaligen

Het eerste en enige re-integratiebureau in Nederland dat echt gespecialiseerd is in het re-integreren van anderstaligen. Re-integreren is al ingewikkeld genoeg. Het is fijn om uitgelegd te krijgen wat re-integratie eigenlijk is. ABTRO helpt anderstaligen om beter en sneller te re-integreren en spreken we dezelfde taal.

Niet anderstalig? Geen probleem, wij geloven in Passend werk voor Iedereen!

Onze opdrachtgevers

Wat klanten vinden

Ik heb positief ervaring met ABTRO. Ben heel blij dat ik mevrouw Tetik heb leren kennen. Ik kan goed communiceren met haar. Zij neemt mijn mening serieus.

- R. Tozak