Skip links

Managementassistent / directiesecretaresse

Handig om te weten

solliciteer hier:

  naam
  e-mailadres
  telefoonnummer
  upload je CV *verplicht

  Bel voor meer informatie

  +030 - 699 20 97

  managementassistent 32 of 40 uur

  Als managementassistent bij Abtro re-integratiebureau maak je onderdeel uit van een intercultureel secretariaat en ondersteun je het management en de directie. Geen dag, opdracht of klant is hetzelfde. Je gaat dagelijks de uitdaging aan om het maximale uit jezelf en het team te halen. Zo help je de kwaliteit en professionaliteit van onze organisatie verder te verhogen. Je bent uiteraard gedreven om het management en de directie altijd een stap voor te zijn en ze werk uit handen te nemen.  
   
  Je bent geen gewone managementassistent; je bent uitzonderlijk en vindt het heerlijk om in een meertalige omgeving uit te blinken. Je bekijkt het leven vanuit een hoger perspectief en wilt oprecht bijdragen aan onze excellente dienstverlening. Jouw aanwezigheid is meer dan werk. Je bent een belangrijke schakel!

  Managementassistent

  Saida: ''Jij bent de eerste indruk van de organisatie''

  functie-inhoud:

  Als eerste aanspreekpunt voor opdrachtgevers en klanten ben jij bepalend voor de eerste indruk van de organisatie. Je bedient de telefooncentrale, beheert de complexe agenda’s, mailboxen en denkt proactief mee bij de follow-up acties van het management. Ook verzorg je de (vertrouwelijke) interne en externe correspondentie.  
  Je bent dus een echte spin in het web die overzicht houdt, snel schakelt en in oplossingen denkt. Je biedt organisatorische ondersteuning voor (digitale) vergaderingen en bijeenkomsten, die jij via Teams organiseert (en fysiek zodra dit weer kan). Voor het management beoordeel je documenten op belang van prioriteit, neemt de benodigde afhandeling voor je rekening en verzorgt de communicatie

  over Abtro re-integratiebureau:

  Culturele diversiteit is rijkdom, heeft onmisbaar veel toegevoegde waarde. Teams, afdelingen en organisaties presteren beter als medewerkers verschillende culturele en etnische achtergronden hebben. Vanuit deze overtuiging brengt Abtro re-integratiebureau dagelijks werkgevers en meertalig talent bij elkaar. 

  Abtro re-integratiebureau is het enige re-integratiebureau gespecialiseerd in begeleiding en bemiddeling van anderstalige werkzoekenden. Vanaf 2004 zijn wij uitgegroeid tot een landelijke dienstverlening met internationale allure. We helpen dagelijks mensen met een andere moedertaal te re-integreren. We spreken dezelfde taal, er is altijd een vestiging in de buurt en als het nodig is komen we persoonlijk langs.

  functie-vereisten:

  wat Abtro re-integratiebureau jou biedt:

  Heb je 2 jaar concrete werkervaring als managementassistente? Beheers je de Nederlandse taal vloeiend in woord en schrift en kies jij voor een langdurige toekomst waar je kunt ontwikkelen en echt het verschil kan maken? Solliciteer dan vandaag nog op de vacature Managementassistent bij Abtro re-integratiebureau.

  This website uses cookies to improve your web experience.