Skip links

Participatieconsulent 32 uur

Handig om te weten

solliciteer hier:

  naam
  e-mailadres
  telefoonnummer
  upload je CV *verplicht

  Bel voor meer informatie

  +030 - 699 20 97

  participatieconsulent 32 uur

  Ben jij commercieel, gedreven en een geboren verbinder? Dan ben jij de participatieconsulent die wij zoeken! Jouw hart gaat sneller kloppen wanneer je mensen – met een afstand tot de arbeidsmarkt – weer naar vermogen helpt te werken en te participeren in de samenleving. Je begeleidt mensen die een beroep doen op een voorziening, zoals een uitkering. Je controleert op rechtmatigheid of dat er sprake is van voorliggende voorzieningen.

  Participatieconsulent

  Jouw doel is om de klant weer toekomstperspectief te bieden

  functie-inhoud:

  Als participatieconsulent beheer je een eigen caseload bestaande uit modulaire trajecten. Je geeft elke klant individuele aandacht en persoonlijke begeleiding, voert intakegesprekken en stelt plannen op. Je legt huisbezoeken af bij het startgesprek en installeert met veel geduld Microsoft Teams en eventueel andere programma’s op een (desnoods geleende) laptop. Je stimuleert de klant deel te nemen aan activiteiten buitenshuis, zorgt voor de aanmelding bij het Taalhuis en organiseert en/of geeft groepsactiviteiten. Jouw doel is om de klant weer toekomstperspectief te bieden en een breder sociaal netwerk te creëren. In deze functie wil je ook de klanttevredenheid (reviews) naar een hoger plan tillen.

  over Abtro re-integratiebureau:

  Culturele diversiteit is rijkdom, heeft onmisbaar veel toegevoegde waarde. Teams, afdelingen en organisaties presteren beter als medewerkers verschillende culturele en etnische achtergronden hebben. Vanuit deze overtuiging brengt Abtro re-integratiebureau dagelijks werkgevers en meertalig talent bij elkaar. 

  Abtro re-integratiebureau is het enige re-integratiebureau gespecialiseerd in begeleiding en bemiddeling van anderstalige werkzoekenden. Vanaf 2004 zijn wij uitgegroeid tot een landelijke dienstverlening met internationale allure. We helpen dagelijks mensen met een andere moedertaal te re-integreren. We spreken dezelfde taal, er is altijd een vestiging in de buurt en als het nodig is komen we persoonlijk langs.

  functie-vereisten:

  wat Abtro re-integratiebureau jou biedt:

  Overtuigd dat deze functie de juiste stap voor jou is? Solliciteer dan vandaag nog op de vacature participatieconsulent bij Abtro re-integratiebureau.

  This website uses cookies to improve your web experience.