Skip links

Re-integratie adviseur – Arabisch, Turks of Pools sprekend

Handig om te weten

solliciteer hier:

  naam

  e-mailadres

  telefoonnummer

  upload je CV *verplicht

  Bel voor meer informatie

  +030 - 699 20 97

  re-integratie adviseur - Arabisch, Turks of Pools sprekend

   Als re-integratie adviseur motiveer en activeer jij mensen door ze persoonlijk te begeleiden naar passend werk. Je gaat de uitdaging aan om voor elke klant het maximale resultaat te behalen. Onze klanten hebben jou nodig om een prettig re-integratieproces te doorlopen en een stap verder te komen. Jij geeft ze weer vertrouwen in de toekomst en brengt hen in beweging. Wij geloven in passend werk voor iedereen! 

  functie-inhoud:

  In deze functie bij Abtro re-integratiebureau beheer je als re-integratie adviseur een eigen caseload met diverse trajecttypes. Jij adviseert, stimuleert en motiveert ook teamleden om gezamenlijk de gestelde doelen (100% succes en 50% plaatsingen) te behalen. Jouw sterke eigenschappen, zoals resultaatgericht en oplossingsgericht denken, een groot verantwoordelijkheidsgevoel, betrokkenheid en empathie, komen echt van pas in deze rol. Je bent het aanspreekpunt voor opdrachtgevers en klanten waarmee je oriëntatie-, intake- en evaluatiegesprekken voert. Je bent communicatief dus sterk en spreek en schrijf je vloeiend Nederlands. Daarnaast controleer je rapportages van teamleden en draag je zorg voor het inwerken van nieuwe collega’s. Het spreken van de Arabische-, Turkse- of Poolse taal is een vereisten voor het vervullen van deze functie.

  re-intergratie adviseur

  Ceyda: ''Wij geloven in passend werk voor iedereen!''

  over Abtro re-integratiebureau:

  Culturele diversiteit is rijkdom, heeft onmisbaar veel toegevoegde waarde. Teams, afdelingen en organisaties presteren beter als medewerkers verschillende culturele en etnische achtergronden hebben. Vanuit deze overtuiging brengt Abtro re-integratiebureau dagelijks werkgevers en meertalig talent bij elkaar. 

  Abtro re-integratiebureau is het enige re-integratiebureau gespecialiseerd in begeleiding en bemiddeling van anderstalige werkzoekenden. Vanaf 2004 zijn wij uitgegroeid tot een landelijke dienstverlening met internationale allure. We helpen mensen met een andere moedertaal te re-integreren. We spreken dezelfde taal, er is altijd een vestiging in de buurt en als het nodig is komen we persoonlijk langs.

  functie-vereisten:

  wat Abtro re-integratiebureau jou biedt:

  Heb jij actuele kennis van de Participatiewet en Wet verbetering poortwachter? En spreek je behalve vloeiend Nederlands ook Arabisch, Turks of Pools? Solliciteer dan vandaag nog bij Abtro re-integratiebureau op deze re-integratie adviseur vacature.

  This website uses cookies to improve your web experience.