Skip links

Re-integratie consulent – Arabisch, Turks of Pools sprekend

Handig om te weten

solliciteer hier:

  naam

  e-mailadres

  telefoonnummer

  upload je CV *verplicht

  Bel voor meer informatie

  +030 - 699 20 97

  Re-integratie consulent - Arabisch, Turks, Russisch of Pools sprekend

  Als re-integratie consulent motiveer en activeer jij mensen door ze persoonlijk te begeleiden naar passend werk. Je gaat de uitdaging aan om voor elke klant het maximale resultaat te behalen. Onze klanten hebben jou nodig om een prettig re-integratieproces te doorlopen en een stap verder te komen. Jij geeft ze weer vertrouwen in de toekomst en brengt hen in beweging. Wij geloven in passend werk voor iedereen! 

  functie-inhoud:

  Wij zijn op zoek naar een ondernemende collega die een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel heeft en betrokken is bij zowel  de doelgroep waar je mee gaat werken als bij de ABTRO organisatie. Als Reintegratieconsulent ben je het 1e aanspreekpunt voor opdrachtgevers en klanten en ben je zelfstandig in het uitvoeren van de diverse re-integratie trajecten.  Om de functie goed te kunnen uitvoeren verwachten wij dat je resultaatgericht en oplossingsgericht werkt;  praktisch bent ingesteld en een warm zakelijke werkhouding hebt. Een redelijke beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste, daarnaast spreek je 1 van de volgende talen: Arabisch-, Turks- of Poolse.

   

  functie-vereisten:

  re-integratie adviseur

  Ceyda: ''Wij geloven in passend werk voor iedereen!''

  ons onderscheidend vermogen:

  Culturele diversiteit is rijkdom, heeft onmisbaar veel toegevoegde waarde. Teams, afdelingen en organisaties presteren beter als medewerkers verschillende culturele en etnische achtergronden hebben. Vanuit deze overtuiging brengt Abtro re-integratiebureau dagelijks werkgevers en meertalig talent bij elkaar. 

  Abtro re-integratiebureau is het eerste re-integratiebureau gespecialiseerd in begeleiding en bemiddeling van anderstalige werkzoekenden. Vanaf 2004 zijn wij uitgegroeid tot een landelijke dienstverlening met internationale allure. We helpen mensen met een andere moedertaal te re-integreren. We spreken dezelfde taal, er is altijd een vestiging in de buurt en als het nodig is komen we persoonlijk langs.

  wij bieden jou:

  Heb jij actuele kennis van de Participatiewet en Wet verbetering poortwachter? En spreek je behalve vloeiend Nederlands ook een vreemde taal? Solliciteer dan vandaag nog bij Abtro re-integratiebureau op deze re-integratie consulent vacature.

  This website uses cookies to improve your web experience.