Skip links

Meertalige Re-integratie consulent Arabisch – Turks – Pools

Handig om te weten

solliciteer hier:

  naam
  e-mailadres
  telefoonnummer
  upload je CV *verplicht

  Bel voor meer informatie

  +030 - 699 20 97

  Het spreken en schrijven van de Nederlandse taal en werkervaring in verzuim en re-integratie zijn harde eisen voor deze functie.

  Ken jij de kracht van jouw meervoudige identiteit en wil jij jouw bi-culturele achtergrond inzetten om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen bij het vinden van een passende baan? Dan ben jij bij Abtro re-integratiebureau aan het juiste adres.

  De anderstalige gemeenschap, onze maatschappij en arbeidsmarkt hebben jou hard nodig. Er zijn veel mensen op zoek naar werk die de Nederlandse taal niet (voldoende) machtig zijn. Mensen die hun dromen willen verwezenlijken, maar een springplank nodig hebben. Jij kunt daarbij helpen!

  Jouw kwaliteiten, zoals resultaatgericht en oplossingsgericht denken, je verantwoordelijkheidsgevoel, betrokkenheid en empathie, komen echt van pas in deze rol. Als re-integratie consulent zet jij je taal- en culturele kennis als professionele kracht in om anderstalige werkzoekenden – die net starten met het re-integratieproces of (deels) arbeidsongeschikt zijn verklaard – te begeleiden naar werk. Je biedt hen weer toekomstperspectief!

  Je adviseert, stimuleert en motiveert. Kortom, een baan met prachtige uitkomsten en uitdagingen, waarin je te maken hebt met verschillende wet- en regelgeving. Nooit hetzelfde werk, altijd voldoening.

  Hier mag je onderdeel van zijn

  Diversiteit is de norm bij Abtro re-integratiebureau en dat heeft enorm veel toegevoegde waarde. We zijn het enige re-integratiebureau gespecialiseerd in begeleiding en bemiddeling van anderstalige werkzoekenden. Hoewel we vanaf 2004 zijn uitgegroeid tot een landelijke dienstverlening met internationale allure, word je opgenomen in een klein en hecht team waarin gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Je gaat samenwerken met gelijkgestemde collega’s die elkaar dagelijks inspireren om impact te creëren. Een team waarin veel ruimte is voor de mens achter jou als professional.  

  Abtro re-integratiebureau doneert 5% van de opbrengst van elk traject aan goede doelen en is vaste donateur van The School Girls of Azaghar Foundation. Door bij ons te werken, maak jij dus niet alleen verschil op lokaal niveau, maar draagt ook bij aan een betere wereld.

  Dit is wat jij mag doen

  Wat levert het jou op

  Geeft deze vacature je een warm gevoel, dan nodigen we je van harte uit om te reageren en kennis te maken. Vertel ons wie jij bent, wat jij zoekt, wat jij kunt en hoe jij het verschil wilt maken. Wie weet hebben we een plekje voor je. Of we creëren er een!

  This website uses cookies to improve your web experience.