Skip links

Werk consulent 32 uur

Handig om te weten

solliciteer hier:

  naam
  e-mailadres
  telefoonnummer
  upload je CV *verplicht

  Bel voor meer informatie

  +030 - 699 20 97

  werk consulent 32 uur

  Ben jij thuis in de sociale wet- en regelgeving en vind je het leuk om klanten op weg te helpen? Dan zoeken wij jou! Als werk consulent bij Abtro re-integratiebureau weet je je op een professionele manier te presenteren bij de klant, je ziet en verbindt mogelijke kansen binnen je netwerk. Je staat stevig in je schoenen en bent deskundig in je werk. Vanuit jouw vakmanschap snap jij precies wat er moet gebeuren om opdrachtgevers verder te helpen. Je gaat snel tot actie over en brengt met je enthousiasme anderen ook in beweging.

  werk consulent

  Mijn grootste interesse is mensen ondersteunen

  functie-inhoud:

  Individueel aandacht geven en persoonlijke (coach)gesprekken zijn voor jou een tweede natuur. In deze functie als werk consulent ben je verantwoordelijk voor het vinden van passend werk voor de klant. Je bent het eerste aanspreekpunt voor werkgevers die je adviseert en informeert. Je bent ook degene die de klant bij hen introduceert en ondersteunt bij de sollicitatiegesprekken. Je realiseert proefplaatsingen, stelt rapportages op en voor plaatsing in loondienst (minimaal 3 maanden en 20 uur per week) verzamel je alle bewijsstukken. Je werkt zelfstandig en voelt je verantwoordelijk voor je eigen caseload bestaande uit Naar Werk trajecten. Verder organiseer je groepsactiviteiten, zoals Job O, sollicitatietraining, taaltraining et cetera. Je hebt een neus voor wat nodig is om de juiste mensen te matchen en de juiste stappen te realiseren.

  over Abtro re-integratiebureau:

  Culturele diversiteit is rijkdom, heeft onmisbaar veel toegevoegde waarde. Teams, afdelingen en organisaties presteren beter als medewerkers verschillende culturele en etnische achtergronden hebben. Vanuit deze overtuiging brengt Abtro re-integratiebureau dagelijks werkgevers en meertalig talent bij elkaar. 

  Abtro re-integratiebureau is het enige re-integratiebureau gespecialiseerd in begeleiding en bemiddeling van anderstalige werkzoekenden. Vanaf 2004 zijn wij uitgegroeid tot een landelijke dienstverlening met internationale allure. We helpen dagelijks mensen met een andere moedertaal te re-integreren. We spreken dezelfde taal, er is altijd een vestiging in de buurt en als het nodig is komen we persoonlijk langs.

  functie-vereisten:

  wat Abtro re-integratiebureau jou biedt:

  Overtuigd dat deze functie de juiste stap voor jou is? Solliciteer dan vandaag nog op de vacature van werk consulent bij Abtro re-integratiebureau.

  This website uses cookies to improve your web experience.