Skip links

Werkfit consulent 32 uur

Handig om te weten

solliciteer hier:

  naam
  e-mailadres
  telefoonnummer
  upload je CV *verplicht

  Bel voor meer informatie

  +030 - 699 20 97

  werkfit consulent 32 uur

  Abtro re-integratiebureau is op zoek naar jou! Een inspirerende professional die vanuit een ondernemende basishouding het beste uit zichzelf én anderen haalt. Als Werkfit consulent ben je oprecht nieuwsgierig, ondernemend, zelfstandig en bepaal je graag eigen agenda. Je werkt ambulant en – om het beste resultaat te behalen – durf jij je soms kwetsbaar op te stellen en denk je creatief mee buiten de gebaande paden. Dat is voor jou geen probleem, want jij zet graag die extra stap.

  werkfit consulent

  Leren en ontwikkelen is op ieder moment mogelijk.

  functie-inhoud:

  Individueel aandacht geven en persoonlijke (coach)gesprekken zijn voor jou een tweede natuur. In deze functie van werkfit consulent wil je de klanttevredenheid (reviews) naar een hoger plan tillen. Je schrijft elke klant in bij een Taalhuis, plaatst elke klant op een werkervaringsplek, schrijft elke klant in op de site werk.nl en stelt ook rapportages op. Je beheert een eigen caseload bestaande uit Werkfit trajecten, maar organiseert ook groepsactiviteiten, zoals Job O, sollicitatietraining, taaltraining et cetera. Je hebt een neus voor wat nodig is om de juiste mensen te matchen en de juiste stappen te realiseren.

  over Abtro re-integratiebureau:

  Culturele diversiteit is rijkdom, heeft onmisbaar veel toegevoegde waarde. Teams, afdelingen en organisaties presteren beter als medewerkers verschillende culturele en etnische achtergronden hebben. Vanuit deze overtuiging brengt Abtro re-integratiebureau dagelijks werkgevers en meertalig talent bij elkaar. 

  Abtro re-integratiebureau is het enige re-integratiebureau gespecialiseerd in begeleiding en bemiddeling van anderstalige werkzoekenden. Vanaf 2004 zijn wij uitgegroeid tot een landelijke dienstverlening met internationale allure. We helpen dagelijks mensen met een andere moedertaal te re-integreren. We spreken dezelfde taal, er is altijd een vestiging in de buurt en als het nodig is komen we persoonlijk langs.

  functie-vereisten:

  wat Abtro re-integratiebureau jou biedt:

  Overtuigd dat deze functie de juiste stap voor jou is? Solliciteer dan vandaag nog op de vacature werkfit consulent bij Abtro re-integratiebureau.

  This website uses cookies to improve your web experience.